Jouw feest in de professionele handen van een enthousiast team

“Euh. Waar moet ik beginnen?”

Geef toe. Wanneer je verantwoordelijk wordt gesteld voor de organisatie van dat ene event, kan het wel eens voorvallen dat alles begint met deze vraag. Begrijpelijk, ook. Bij event planning komt tenslotte heel wat kijken! 

Maar weet je wat? Wanneer je kiest voor Vandersmissen Feestservice als partner, hoef je je nergens zorgen om te maken. Wij zorgen voor begeleiding en advies op maat, zodat jij volop kunt genieten. 

“Wat regel ik eerst? De feestzaal? De catering? Iets anders? Help?”

Wel, wanneer je kiest voor Vandersmissen Feestservice, dan past het geheel altijd netjes in elkaar. 

Uiteindelijk kies je voor ons als partner, niet als leverancier van locatie, nietwaar? Daarom profileren wij ons met veel liefde als adviseur die op al jouw vragen en bezorgdheden een pasklaar antwoord heeft. Altijd binnen jouw verwachtingen, dromen én budget, natuurlijk.

Al een voorproefje van al die antwoorden? Met veel plezier.

Hoe gaat zo’n relatie met Vandersmissen Feestservice juist in z’n werk?

Eerst en vooral luisteren we naar jouw verhaal. We laten jou aan het woord en luisteren naar al jouw ideeën. Vervolgens gaan we aan het werk - en zoeken we naar de opties die haalbaar zijn binnen het budget. We zijn niet bang om outside the box te denken - en geven je altijd meerdere ideeën mee. Want, geef toe… wanneer je een feest organiseert, dan wil je niet beperkt worden in je dromen.

Daarnaast kijken we niet alleen naar wat jullie wensen, maar ook naar comfort van de gasten. We houden rekening met alle mogelijke factoren en weven het geheel moeiteloos samen tot één vlekkeloos event. 

Eigenlijk is het eenvoudig. Wanneer je kiest voor een feest van Vandersmissen, dan kies je voor een totaalervaring waarbij wij alles regelen in functie van jouw wensen.

Kan ik mijn eigen ding doen?

Jazeker. Het feest draait tenslotte om jou. Bekijk ons daarom gerust als uitvoerende partij met een hart voor feesten. Wij doen er alles aan om jou gelukkig te maken - en sturen enkel bij wanneer we denken dat dat jouw volledige ervaring tot op een hoger niveau zal brengen. 

Doe dus gerust eens zot en spui al die wilde ideeën en plannen tijdens onze kennismaking. En dan gaan wij aan het werk om al die ideeën om te zetten tot realiteit. Zo eenvoudig is het!

Hebben jullie een vaste manier van werken?

We hebben een flexibele vaste manier van werken, als we het zo mogen benoemen. Eigenlijk werken we standaard aan de hand van enkele parameters. Een voorbeeld? “Ga altijd uit vanuit het slecht-weer-scenario. Dan kan het alleen maar meevallen.”

We streven elke keer opnieuw naar ultiem gemak tijdens het event - zowel voor jullie, de gasten als de crew die jullie in de watten moet leggen. Daarom calculeren we altijd een buffer qua oppervlakte in, denken we aan sanitair, verwarming, sfeerverlichting, inkleding, enzovoort. We hanteren een lijstje dat we stelselmatig bespreken en afwerken, zodat er zeker niets over het hoofd gezien wordt. 

En, oh, ja. Idealiter gaan we ook samen op prospectie op locatie, zodat we die kunnen leren kennen als onze broekzak. Met andere woorden… onze vaste manier van werken? Die is volledig gestoeld op voorbereiding en luxe, binnen een flexibel kader van persoonlijke wensen en dromen.

Meer weten over hoe wij jou bijstaan?

Aarzel dan niet om ons te contacteren. Dan prikken we een moment waarop we elkaar kunnen leren kennen. Hou al je vragen bij - en aarzel niet om ze genadeloos op onze event planner af te vuren. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Tot snel!
 

Deel deze pagina

met je vrienden

Organiseer je feest met een event planner.

Zodat je zelf volop kunt genieten. Van het begin tot het einde.

Neem contact op