Samen met onze partnerlocaties zorgen we voor een feest op maat. Van idee tot uitwerking: het is een heus stappenplan. Hoe dat in z’n werk gaat? Je leest het hier.

We luisteren naar jouw verhaal

Tijdens een briefing luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen, zowel op vlak van sfeer als op culinair gebied. Samen met de klant en onze partners bundelen we al onze ideeën met uiteindelijk een uniek concept als resultaat.

Alles staat of valt met een goede planning

Tien dagen voor het feest plaatsvindt, nemen we de uitwerking op in de planning. Een belangrijke stap in het verhaal, want soms organiseren we tot vijf feesten op één dag. Alle agenda’s van alle afdelingen goed op elkaar afstemmen is dus de boodschap!

En… Actie!

Wanneer de planning af is, kan het échte werk beginnen. De praktische, logistieke kant van het verhaal wordt afgestemd met de collega’s en ook de koks worden op de hoogte gebracht. Vanaf dan draait de keuken op volle toeren: de drie keukenafdelingen (‘warme’ keuken, ‘koude’ keuken en patisserie) gaan van start. De chef van de warme keuken berekent de hoeveelheden, de koude keuken doet de voorbereidingen voor de koude gerechten en het snijwerk van de groenten voor de warme bereidingen.

D-day

Op de dag zelf gaat er steeds een kok mee naar de klant. Soms zelfs twee of drie als het om een groot event gaat. Er staat ook een team van medewerkers klaar om de borden netjes af te werken. Een goed geoliede machine!

Feestdagen: net dat tikkeltje anders

December: een koude en donkere maand die wordt opgewarmd door de feestdagen. Tijdens die periode draait Vandersmissen op volle toeren, vooral de afhaaldienst ‘Traiteur aan huis’. Klanten mogen tijdens de feestdagen geen zorgen aan hun hoofd hebben, daarom probeert ons team hen zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Alle bestellingen worden netjes klaargezet in afhaalbakjes, en de klanten krijgen ovenschaaltjes mee waarin ze alles op een eenvoudige manier kunnen opwarmen. Zelfs de kleinste details worden niet over het hoofd gezien: ook een handleiding en overzicht van de gaartijden leveren we mee.

achter-de-schermenachter-de-schermenachter-de-schermenachter-de-schermen

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op