Zoals je misschien al wel weet, is Vandersmissen Feestservice al zestien jaar de vaste catering partner voor de business seats van KRC Genk. Dat doen we door het publiek te voorzien van hapjes en een uitgebreid driegangendiner vooraleer de match begint.

Maar dit seizoen? Dit seizoen besloten we om het anders aan te pakken. We wilden meer, beter en indrukwekkender. We wilden onze jarenlange partner het neusje van de zalm aanbieden. En dit deden we door in te spelen op de flexibiliteit en kracht die Vandersmissen Feestservice zo kenmerkt.

Sterrenchefs en Vandersmissen Feestservice: een heerlijke samenwerking

We besloten om bij iedere topwedstrijd die KRC Genk speelde (dat zijn er zes), een samenwerking met een lokale, Limburgse, sterrenchef aan te gaan. Zo mochten we Dimitry Lysens van Restaurant Magis voor de wedstrijd tegen AA Gent in onze keuken verwelkomen - en kwam Koen Somers van De Kristalijn langs voor de wedstrijd tegen Club Brugge. En binnenkort is het aan Wim Schildermans van JER - Just Eat Right, om de match tegen Antwerp een culinair randje te geven…

Veel communicatie en inspiratie leidt tot een prachtige synergie

Hier kwam natuurlijk heel wat voorbereiding aan te pas. Voor zo’n match is er tenslotte slechts een tijdspanne van twee uur om het volledige diner op te dienen: van de eerste amuse tot en met het dessert.

Er moest dus goed overlegd worden. Wat een sterrenchef zo typeert, is de verfijndheid en veelvoud aan handelingen. Wat ons zo typeert, is de kunde om 1200 couverts te kunnen bedienen binnen twee uur. Dat moesten we op natuurlijke wijze in elkaar zien te verstrengelen.

We gingen op zoek naar de perfecte balans. Er werd veel gepraat, gepland en gecommuniceerd tussen de chef en ons keukenteam (dat we voor deze events verdubbelde om te kunnen voldoen aan alle eisen).

Uiteindelijk werd er besloten dat de sterrenchef het menu bedacht en opstelde - maar dat de uitvoering ervan volledig bij het Vandersmissen Feestservice team lag. Wat een inspirerende samenwerking! Op deze manier leerden onze chefs heel andere manieren van koken, deden we immens veel inspiratie voor andere bedrijfsfeesten op - en mocht zowel Vandersmissen als het publiek genieten van een inspirerende kruisbestuiving in de keuken. Het resultaat? Schitterende bordjes op culinair topniveau - netjes geserveerd binnen de strikte tijdspanne van twee uur. Wat een ervaring!

Op zoek naar een veelzijdig culinair partner voor jouw bedrijfsfeest?

Wil jij ook weleens genieten van de synergie tussen een sterrenchef en Vandersmissen Feestservice tijdens jouw bedrijfsfeest? Of heb je misschien een andere concept in je hoofd? Vertel het ons. Wij gaan elke uitdaging aan - en leveren altijd een resultaat om duimen en vingers bij af te likken. Daarnaast hebben wij al heel wat bedrijfsfeesten en andere B2B concepten op ons palmares staan, waardoor we zonder schroom durven zeggen dat we jou kunnen helpen - ongeacht jouw eisen. Benieuwd? Kom zeker eens langs, en dan bespreken we hoe we jouw bedrijfsfeest tot op het gewenste niveau kunnen brengen. Tot snel?

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op