Culinair vertoeven? Dat doe je in Hoogstraten!

Dat Hoogstraten bekend staat om z’n waanzinnig lekkere aardbeien, dat weten we allemaal. Maar wist jij ook al dat deze zoete vruchtjes slechts het topje van de culinaire ijsberg zijn? Er is immers nog zoveel anders om van te snoepen in deze Kempische hoogstad! Wij vertellen je er graag alles over, zodat jij bij je volgende bezoek precies weet waar je heen moet. Hier gaan we!

‘Een stadje met smaak.’ Véél smaak.

Niet alleen de officiële slogan, maar gewoon ook de waarheid, dus. Stad Hoogstraten doet er immers alles aan om haar bewoners en bezoekers een verleidelijk assortiment voor te schotelen. Een unieke sfeer, verrukkelijke activiteiten - en dit allemaal in een kader van culinair meesterschap? Correct: dit zijn de ingrediënten die het smakenpallet van Hoogstraten zo onweerstaanbaar maken.

Een tipje van de gastronomische sluier

Goed. De wereldberoemde Hoogstraatse aardbeien, die hebben we al vermeld. Maar wist jij dat je er ook terecht kan voor de exclusieve pralines die ook weleens ‘Begijntjes’ genoemd worden? Of dat er geen enkele honing zo liefdevol aangeleverd wordt als de vers geslingerde honing van de Honing Ambrosiusgilde? Niet zo’n zoetebek? Geen probleem: want tijdens een bezoekje aan Bieren Brouwerij Sterkens kan je bovendien genieten van een authentiek en stevig Belgisch streekbier. Fun-fact: Brouwerij Sterkens startte al op in 1651!

Meer weten over die Hoogstraatse specialiteiten? Ontdek ze allemaal!

Vandersmissen en Hoogstraten: de kers op de taart!

Waarom we zo graag stoefen met deze lekkernijen? Eenvoudig: elke kok bij Vandersmissen kiest voor de goede en ambachtelijke keuken van Hoogstraten. Met andere woorden: elk van onze gerechten is opgebouwd uit verse ingrediënten van artisanale makelij. Wij kiezen niet louter voor uitmuntende smaak, maar tevens voor lokale producten. Zo beschikken we niet enkel over een eigen rokerij om zalm te roken, maar ook over een eigen bakkerij. Zo zorgen we ervoor dat elke bezoeker, keer op keer, blindelings kan vertrouwen op een authentiek smakenpallet dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Lekkerbek zkt. lekkernijen? Op naar Hoogstraten!

Kan jij niet wachten om al die Hoogstraatse delicatessen te degusteren? Ben je op zoek naar de totaalervaring van sfeer, gezelligheid en culinair plezier die Hoogstraten zo typeert? Ontdek dan zeker onze DINNER-DANCE-EXPERIENCE: een (vrijdag)avond boordevol gezelligheid, gastronomische hoogstandjes én dansplezier. Een ervaring die je absoluut moet meemaken wanneer je kiest voor een verkenning van het knappe Hoogstraten.

Benieuwd wat Vandersmissen nog zoal te bieden heeft? Bezoek dan zeker onze website en/of aarzel niet om ons te contacteren. Tot snel, erbizzemeke!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op