Jouw collega’s hebben zich het voorbije jaar ongezien flexibel opgesteld, en zich aangepast aan de nieuwe - soms lastige - werkomstandigheden. Velen van hen zitten misschien al een jaartje thuis. Jullie missen elkaar. Nu wil je hen natuurlijk belonen voor hun voortreffelijke inzet!

Bovendien: wat missen we dat samenzijn toch zo! We willen elkaar opnieuw kunnen ontmoeten en ontspannende babbels en borrels delen.

We zijn er dus niet alleen klaar mee, we zijn er vooral klaar VOOR!

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest:

1. Prik het perfecte moment voor jouw personeelsfeest

Je medewerkers uitnodigen voor een feestelijke gelegenheid kan perfect aansluiten op het einde van een werkdag. Zo kan je bijvoorbeeld een gezellige afterworkparty organiseren, een vlotte walking dinner of een ongedwongen receptie met lekkere bites.


Als jullie de gewoonte hebben om samen te lunchen, kan je de collega’s natuurlijk ook verwennen met een toffe picknickformule of een gezond lunchbuffet in jullie refter.

Allemaal erg eenvoudige formules die niet zoveel werk vragen. En omdat ze de dagelijkse sleur eens doorbreken zijn ze buitengewoon verrassend. 

2. Waar is dat feestje?

Je staat er misschien niet onmiddellijk bij stil, maar de eigen werkvloer biedt heel wat mogelijkheden.
De refter is een eerder voor de hand liggende optie. Maar natuurlijk zijn er ruimtes in overvloed die we perfect kunnen inrichten. Denk dus aan:

 • vergaderruimtes;
 • de ontvangsthal;
 • werkloodsen;
 • los- en laadzones;

Of misschien hebben jullie een mooie groenzone waar doorgaans weinig aandacht naartoe gaat. We bekijken heel graag samen met jou de verschillende mogelijkheden, want de plek die jullie uiteindelijk zullen verkiezen vraagt een aparte aanpak. Picknicken doe je buiten aan toffe banken onder een parasol, een bar met sfeervolle verlichting en cosy loungehoek kan dan weer perfect in de ontvangsthal. 

Geen stress, wij voorzien voor elke setting een unieke aangepaste inrichting.

3. Wat schaft de pot?

Alles kan! Een picknick, een drink met cocktails en hapjes, …
Je vertrekt vanuit een concept, daar ga je het eenvoudigst mee aan de slag.

Maak het vooral niet te complex en te uitgebreid. Wat wil dat zeggen? Een feest op de werkvloer vraagt extra aandacht, en meer van je tijd. Niet alleen de tijd die je kan nemen om effectief gezellig samen te zijn, ook de tijd om de opbouw en de afbraak te realiseren moet binnen jullie agenda passen.
Wij zullen onze voorstellen daarop aanpassen, en samen uitzoeken wat de meest efficiënte op- en afbouwtijd is. 

Jullie krijgen een mooi culinair voorstel aangeboden en wij kunnen de uitrusting van onze mobiele keuken beperken. Wij zetten in op eenvoud, én onze unieke keukenkwaliteit.

4. Wat met de wauw-factor?

Jouw werkvloer omtoveren tot een feestsetting is een uitdaging, en wij staan je graag bij. Uit ervaring weten wij dat elke happening op de werkvloer verrassend en uniek is. Vaak leidt de gekozen locatie je naar een thema. 

Wij helpen je natuurlijk op weg bij het organiseren van jouw personeelsevenement! Een paar tips:

 • In de industriële loods werk je met sfeervolle videoprojecties en strakke koele verlichting;
 • In de vergaderzalen werk je met planten die subtiel uitgelicht worden, en een sfeervolle loungehoek in hippe japandi-stijl;
 • In de tuin zet je picknickbanken in lange rijen met daarop grote papieren zakken gevuld met een heerlijke lunchsalade.  

Nog een supertip: laat het feest een grote verrassing zijn voor jouw collega’s! Dat maakt die wauw-factor van jouw event helemaal compleet.

5. Praktisch, wat je best zeker op voorhand checkt:

 • Wanneer zijn jouw collega’s in de mogelijkheid om mee te feesten, welk moment past voor iedereen?
 • Bekijk wat mogelijk is op de werkvloer in functie van de op- en afbouw. Stel dat er productie plaatsvindt in de loods waar je het feest wil inrichten, dan ben je eerder beperkt in tijd voor die op- en afbouw. Dat geldt ook voor het leveren van alle materialen en het ophalen van de feestinrichting.
 • Is er voldoende stroom in de gekozen feest- en werkruimte?
 • Is er een zone die dienst kan doen als werkruimte? Deze werkruimte grenst bij voorkeur aan de feestzone.
 • Is er drinkbaar water voorzien in de werkruimte?
 • Is er een zone waar leeggoed van het meubilair gestockeerd kan worden?
 • Hebben jullie gekozen voor een ruimte op een verdieping die enkel te bereiken is met een trap? Geef dat zeker door.

6. Wat doen wij?

 • Wij spreken jouw feestplannen met je door. We maken vervolgens een creatief plan en offerte mét haalbare aanpak. 
 • Wij kunnen zorgen voor tenten, sanitaire wagens, stroomgroepen, meubilair, verlichting, muziek … en de heerlijke dranken en zelfbereide hapjes uiteraard!
 • We willen jou ‘ontzorgen’, dat wil zeggen dat wij het ganse praktische luik voor onze rekening nemen: alle contacten met leveranciers, maar ook de logistieke planning, zodat alles vlot verloopt. 
 • Wij bouwen het geheel op, en breken het nadien weer netjes af. We laten alles uiteraard proper achter.
 • Tijdens het event bedienen we jullie van dranken en hapjes. Je kan dus perfect samen met je collega’s genieten van het gezellige samenzijn. De complimenten zijn voor jou, en jouw geweldige feestplan!

7. Hou de herinnering levend

Dat er over jouw feest nog lang nagepraat zal worden, is een vaststaand feit!
Deze unieke herinnering kan je eventueel extra ondersteunen door een hashtag te lanceren op Instagram, of een Facebook-groep te starten waarin je collega’s hun foto’s kunnen delen. Dat is altijd leuk om later nog eens op terug te blikken.


Klaar om jouw personeelsevenement te organiseren? 

Wil je ook een feestje op jouw werkvloer? 
Contacteer ons gerust. Wij helpen je met veel plezier op weg!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Een buitenfeest organiseren deze zomer? Dat doe je dankzij deze tips!

Een buitenfeest organiseren deze zomer? Dat doe je dankzij deze tips!

1 juni 2021

Wat verlangen we met z’n allen naar het opnieuw zien van onze vrienden, familie en kennissen. Samen lachen, dansen, feesten, lekker eten!Helaas is dat nog even heel onzeker, en moeten we wellicht tot de zomer wachten om elkaar in grote getale te ontmoeten.Berg je plannen echter niet op. Ook hét coronaproof buitenfeest kunnen wij deze zomer garanderen.

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op