Op 19 januari 2018 was het ein-de-lijk zo ver: onze Dinner Dance Experience met Ilse Liebens als special act werd afgetrapt. Waarom dat zo speciaal is? Wel… Ilse Liebens staat al jaren bekend om haar steengoede muziek. Van Studio Brussel tot Radio 1, van Pukkelpop tot Laundry Day - en alles daartussen: de DJ-sets van Liebenskind zijn overal geliefd. We waren dan ook bijzonder enthousiast om haar classix en underground clubbing tunes in Hof ter Smisse te mogen horen weerklinken…  En onze gasten? Die dachten er hetzelfde over!

“Beste soep, beste sfeer, beste feestje”

De tafel van Eva, Lore, Lore (ja, twee Lores) en Liesbeth was er één boordevol gelach en plezier. Zo hebben we het graag! Wanneer we hen vroegen naar de toppunten van deze avond, waren ze er het unaniem over eens… Beste. Soep. Ooit.

Daarnaast waren ze zéér tevreden over onze regeling voor vegetariërs: in Hof ter Smisse wordt er tenslotte altijd gezorgd voor een volledig vegetarisch alternatief - en dat werd met veel liefde ontvangen.

"We werden écht verwend, zeker met al die aparte en heerlijke vegetarische gerechtjes… hmmm… 
Daarnaast was de bediening tip-top: ons glas bleef nooit lang leeg!”

Maar natuurlijk was dat ‘enkel’ het culinaire deel van de avond - want ook over het feestje achteraf waren de dames wildenthousiast…

“De sfeer was perfect én de DJ was natuurlijk fantastisch! Het was dé ideale gelegenheid om een stevig danske te placeren… en écht het gevoel te hebben dat 30 het nieuwe 20 is. Bangelijk!”

“Zoals altijd: topsfeer en topgezelligheid!”

Maja, één referentie is natuurlijk niet voldoende. Daarom gingen we op zoek naar nog een getuigenis - en daar wilde Merian ons graag mee helpen. Zij vertelde ons dat ze ‘niks nieuws of speciaals’ te melden had. En da’s goed!

“Tja, wij wisten gewoon al 100% zeker hoe goed het bij jullie ging zijn. We hadden dus niets anders verwacht dan een sfeer en gezelligheid van de hoogste kwaliteit… 
Zoals altijd bij een event van Vandersmissen, hebben we het enorm naar onze zin gehad én waanzinnig lekker gegeten. Sommige zaken zijn gewoon zekerheden in ‘t leven!”

Wauw. Wat een mooie woorden… Daar doen we ‘t voor: glimlachende gezichten, goedgevulde magen, een drukbezette dansvloer én… onvergetelijke herinneringen, natuurlijk!

Jouw eigen (personeels)feest in Hof ter Smisse?

Dat kan! Of het nu met of zonder Ilse Liebens is, wij zorgen altijd voor een avond om nooit te vergeten. Wil jij graag een avondje heerlijk vieren en dansen met de collega’s om die gure winterdagen wat op te fleuren? Aha! Daar kunnen wij voor zorgen…

Contacteer ons!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op