Zoals je ondertussen al wel weet, staat Vandersmissen Feestservice gelijk aan duizelingwekkend culinair genot. Van bedrijfsfeest tot verjaardag, van communiefeest tot zondagsbrunch… bij ons ben je altijd zeker van pure verwennerij waar je smaakpapillen van gaan jubelen. Maar, zoals we al zeiden: dat is voor jou niets nieuws om te lezen.

Daarom hebben we het vandaag met veel liefde over de andere kant van dit verhaal: al die straffe crews die de bediening van zulke events smetteloos verzorgen…

Leg ook je crew culinair in de watten!

Want waarom niet, toch? Dit getalenteerde team steekt hart en ziel in de bediening van al die gasten, behandelen iedereen op professionele manier én delen al dat lekkers uit aan iedereen- behalve zichzelf… daarom vinden wij dat dit knappe team evengoed een lekker hapje verdient om krachten op te doen.

Daarom zijn wij ook zo trots om te mogen vertellen dat Vandersmissen Feestservice bij letterlijk élk deel van catering betrokken is. Van de meest chique VIP gasten - tot en met de harde werkers achter de schermen. Want goed eten? Dat vinden wij een basisrecht - onafhankelijk aan welke kant van de tafel je zit.

De crew catering zoals op Werchter <3

In lijn met onze overtuiging dat iédereen lekker eten verdient, staan wij al jarenlang in voor de verfijnde crew catering op Werchter. Deze toppers werken tenslotte dag én nacht om elke gast een onvergetelijke ervaring te bezorgen… dan doen wij graag hetzelfde voor hen.

Waarom? Simpel. Een crew, een échte goede crew, die mag je niet niet bekijken als iets projectmatig. Da’s zonde. Bouw er liever een band mee op, net zoals je dat met een échte medewerker zou doen, want enkel zo investeer je in de toekomst… en weet je zeker dat je deze harde werkers opnieuw zal kunnen inschakelen. Leg ze daarom op tijd en stond eens in de watten met iets lekkers - en laat hen zélf proeven van wat culinaire verwennerij!

Op zoek naar knappe catering voor je eigen crew?

Wat een goed idee. Wij kunnen dit niet meer aanmoedigen! Ben jij al helemaal overtuigd van het nut van een sterke crew - en wil je hen koesteren net zoals de organisatie van Werchter dat doet? Fantastisch. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren… en dan bekijken we samen hoe we jouw crew het beste in de watten kunnen leggen! Tot snel?

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op