Liefde gaat door de maag. Dat weten ook onze getalenteerde chefs. Tijdens een eigen editie van Masterchef kregen onze koks de kans om hun talent te tonen, zichzelf uit te dagen en hun beste gerechten op tafel te toveren. Het resultaat? Een spannende kookwedstrijd waar onze chefs overkookten van passie.

6 gangen, 9 chefs, 15 juryleden

De vriendschappelijke (maar toch een beetje competitieve) wedstrijd was een initiatief van de zaakvoerder Marc Vandersmissen zelf. Onze vaste koks kwamen samen in de wondermooie zaal Hof ter Smisse. Zij toverden een 6-gangen menu op tafel om duimen en vingers bij af te lekken. De gelukzakken van de jury? De 15 personeelsleden van Vandersmissen Feestservice.

Elkaar uitdagen, verrassen, inspireren

Doel van deze heerlijke avond was om elkaar uit te dagen, te verrassen, te inspireren en zo elkaars kwaliteiten te tonen. De koks kregen “carte blanche” om hun eigen gerechten samen te stellen. Zo konden ze laten zien wat ze in hun marge hadden. En dat bleek meer dan iedereen ooit had durven dromen … De gerechten werden echte kunstwerkjes die alle zintuigen prikkelden.

Proef mee!

Lekkere gerechten verdienen fijnproevers om ze op te eten. Daarom evalueerden we elk gerecht en overwogen we om ze aan te bieden aan onze klanten. Heb je een feest met catering georganiseerd bij Vandersmissen Feestservice of ben je van plan dat te doen? Dan eet je binnenkort misschien een écht Masterchef gerechtje.

Deze eerste editie was een groot succes. Chefs hielpen elkaar en leerden bij. Er werd gelachen, gegeten, gedronken (en afgewassen). Daarom kijken we nu al uit naar Masterchef Vandersmissen Feestservice 2.0 …

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op