Bij Vandersmissen Feestservice leggen we onze gasten graag in de watten met heerlijke, originele gerechten en een topservice. Nu het coronavirus onze activiteiten aan banden legt, hebben we samen met evenementenbureau Fame Travel Designers uit Mechelen een exclusieve formule uitgedacht om onze culinaire activiteiten in alle veiligheid opnieuw te kunnen opnemen.

Op zoek naar een unieke ervaring? Ontdek dan snel hoe je kan genieten van een lekker diner en een partijtje luxe glamping achteraf!

Luxe glamping in je eigen bubbel van tien

Hoewel grote familiefeesten, verre reizen en leuke uitstapjes voorlopig niet aan de orde zijn, blijft het belangrijk je te ontspannen en te genieten van je vrije tijd.

Daarom hebben Vandersmissen Feestservice en evenementenbureau Fame de hoofden bij elkaar gestoken en een unieke luxe glamping-formule uitgedacht. Zo kan je in eigen land genieten van culinaire hoogstandjes en een authentieke kampeerervaring zonder compromissen. En dat allemaal in je eigen bubbel van tien.

Vandersmissen Feestservice is net als de evenementensector zwaar getroffen door de coronacrisis. “Normaal gezien doen we in deze periode de catering voor de medewerkers en VIPS van de festivals in Werchter”, zegt Liesbeth Vandersmissen. “De feesten die bij ons geboekt waren, zijn allemaal verplaatst naar het voorjaar van 2021. Dat voorjaar loopt sneller vol dan de voorgaande jaren. Wie trouwt, wil dat ineens goed doen met een feest erbij. Het is nog onduidelijk wat in het najaar al kan. We werken al langer samen met Fame. Door aan te sluiten bij hun concept kunnen we deze zomer toch mensen laten genieten van onze gerechten.”

Het idee is dan ook om momenteel op deze manier kleine feestjes onder familie of vrienden in intieme kring te kunnen laten doorgaan.

Onze luxe glamping-formule in een notendop

Benieuwd naar wat onze luxe glamping-formule inhoudt?

In de prachtige, groene stadsoase van Hof ter Smisse worden onze gasten ontvangen voor een flinke dosis gastronomisch genot. Daar wordt er namelijk een heerlijke barbecue aan tafel geserveerd.

Nadien is er voor wie dat wil nog de mogelijkheid om te genieten van een charmante outdoorcinema onder de sterrenhemel.

En als kers op de taart? Onze gasten hebben de keuze om te overnachten in authentieke glampingtenten of de unieke gardeniglo. De gardeniglo is een ronde transparante tent die, zeker in combinatie met gezellige sfeerverlichting ‘s avonds, garant staat voor een bijzonder mooie ervaring.

Boek snel een avond vol culinair genot mét luxe glamping

Zin in een unieke ervaring in jouw bubbel van tien? Boek dan nu onze luxe glamping-formule met alles erop en eraan.

Formule Glamping Deluxe - € 239 per persoon:

  • een overnachting in een 2-persoonstipi, volledig ingericht in bohostijl;
  • aperitief met drank en hapjes, gevolgd door een heerlijk 3-gangen barbecuediner, geserveerd aan een prachtig gedecoreerde tafel;
  • aangepaste wijnen en waters;
  • kampvuur met marshmallows;
  • luxe ontbijt.

Opties:

  • Under the stars in onze Garden igloo – € 150 supplement;
  • mobiele hottub – op aanvraag;
  • pilatessessie in de vroege ochtend – op aanvraag.

Een nachtje in de mooiste stadstuin van Hoogstraten is mogelijk op 23, 24 en 25 juli 2020.  Je kan uitsluitend boeken via Fame Travel Designers op sales@fame-travel.be om een datum vast te leggen.

Vragen over het culinaire luik van dit glamping-event of speciale dieeteisen? Neem vrijblijvend contact op met ons voor al je gastronomische vragen en wensen!

Graag tot dan!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op