Ben jij van plan om een bedrijfsfeest op poten te zetten? Top. Goed idee! Maar dan is het wel belangrijk om rekening te houden met heel wat zaken. Denk maar aan het type doelgroep dat je wil bereiken - maar ook aan het type feest dat je wil geven. Een (externe) opendeurdag is tenslotte een heel ander type evenement dan een (intern) personeelsfeest…

Gelukkig kan jij hiervoor terecht bij Vandersmissen Feestservice. Maak je geen zorgen… wij regelen het.

Alles begint met een uitgebreide denkoefening...

Want pas wanneer je écht weet wat je wil, hoe je het wil en wanneer je het wil, kunnen we beginnen plannen. Denk dus eerst na over wat voor type feest jij wil organiseren.

Is het om je bedrijf in de kijker te zetten - of om je personeel in de bloemetjes te zetten? Pas wanneer je dit weet, kan je gaan nadenken over een bepaalde sfeer (of thema) om je bedrijfsfeest mee in te kleden.

… die idealiter een jaar op voorhand van start kan gaan.

Idealiter, hé. Het kan ook korter op voorhand, maar daar contacteer je ons best even voor. Wanneer we vanaf een jaar op voorhand al contact hebben, kunnen we alvast een netjes parcours uitstippelen: om na te denken over locatie, sfeer, datum, enzovoort.

En pas de laatste maanden voor het event, werken we dan verder op de details en concrete planning.

Zoals altijd geldt… location, location, location.

De juiste locatie is uiterst belangrijk voor een feest in een bepaalde sfeer (of thema). Logisch: je sfeer wordt grotendeels bepaald door de locatie waarin je je bevindt. Met andere woorden: je moet geen industrieel feest houden in een idyllische tuin - of een sprookjesachtig feest in een oude loods.

Hou daarom altijd rekening met de locatie, zodat je alle elementen en factoren uit de omgeving kan inzetten om je sfeer des te authentieker te maken. Zo zullen feesten in de kapel van Merksplas weelderig en lieflijk zijn, zullen feesten in de Waagnatie oud-industrieel overkomen en zullen feesten in de Spiegeltent een retro karakter hebben.

Waarbij helpt Vandersmissen Feestservice?

Wel, in eerste plaats blijven we natuurlijk een cateringbedrijf op maat. Wij helpen je dan ook met veel liefde aan een culinair totaalplaatje dat perfect aansluit bij de sfeer die of het thema dat jij in gedachten hebt.

Maar dat is niet alles, natuurlijk… Stel; je wil een bedrijfsfeest in Italiaanse sfeer. Dan kan je (uiteraard) bij ons terecht voor een tot in de puntjes verzorgde gastronomische ervaring. Maar, zoals je vast al wel weet, kan je bij ons terecht voor een oplossing op maat. Met andere woorden… catering is altijd het begin, maar zelden het einde!

Zo regelen wij, indien gewenst, ook bijkomende ondersteuning. Denk aan inrichting, inkleding, sfeer, belichting, muziek, enzovoort. Met andere woorden: alles wat met de sfeer van het evenement zelf te maken heeft, nemen wij met veel plezier voor onze rekening. Zo kan jij zeker zijn van een totaalplaatje om handen én vingers bij af te likken!

Enneuh… wij stellen je ook graag voor aan onze knappe partners.

Want zoals we al eerder zeiden, beloven we jou een piekfijn totaalplaatje. Daarvoor vertrouwen we deels op onze eigen ervaring, maar ook op de ervaring van onze partners. Wij mogen tenslotte samenwerken met heel wat partners die alles vlot en succesvol helpen verlopen.

Zoek je vrolijke kinderanimatie, vlotte parkeerwachters of professionele hostesses? Vraag het gerust op… wij zijn er zeker van dat we de juiste contacten kunnen aanleveren.

En omdat wij al heel wat ervaring hebben met onze partners, weten wij perfect wie we moeten voorstellen in een bepaald concept of voor een bepaalde sfeer. Daarnaast kiezen we enkel partners die op dezelfde manier als wij werken: specifiek en op maat samengesteld. Daardoor kan jij op beide oren slapen: ook van hen mag je mooie voorstellen op maat verwachten.

Meer weten over bedrijfsfeesten van Vandersmissen Feestservice?

Dat kan. Bij ons kan je tenslotte terecht voor bedrijfsfeesten van 50 tot 5000 personen. Of je nu kiest voor een Italiaans feest, een ‘IJswereld’-thema, of iets helemaal anders… Bij ons zit je aan het juiste adres. Kom daarom gauw eens langs voor een kennismakend gesprek - en dan kunnen we samen van start gaan met de organisatie van jouw knallend bedrijfsfeest. Tot snel!


 

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Benieuwd naar onze service voor jouw bedrijfsfeest?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact