Ondertussen weet je al dat je bij Vandersmissen Feestservice terecht kan voor de organisatie van al jouw feestelijkheden. Van een communie tot een pensioenfeest, van een verjaardag tot een huwelijk… bij ons warm familiebedrijf zit je goed.

Ligt het aan die Kempense gezelligheid? De ervaren event planner die standaard in elk pakket zit? Onze connecties met toplocaties over heel het land? Misschien. Waarschijnlijk.

Maar wat wij persoonlijk pas écht onze mooiste troef vinden? Da’s ons kloppend hart. Ons centrum. Onze kers op de taart. Met andere woorden: ons allereigen Hof ter Smisse. Een architecturale belichaming van luxe, sfeer en genieten. Enneuh, dan hebben we het natuurlijk niet alleen over die twee prachtige feestzalen binnenshuis. Want… heb jij onze sprookjesachtige tuin al ontdekt?

Ons ‘hof’ ter Smisse: de (tuin)feesten waar dromen uitkomen

Zo is het maar net. Onze tuin wordt dan ook wel eens liefkozend ‘het Narnia van Hoogstraten’ genoemd. Een idyllische plek die doet verwonderen en verbazen. Een plek om tot rust te komen - en om herinneringen voor een leven te maken. Een verborgen oase waar huisgemaakte luxe en frisse natuur hand in hand gaan om jou, en je geliefden, een fantastische ervaring te bezorgen.

Met andere woorden… onze hof (ter Smisse) is een karakterlocatie die elke keer opnieuw voor een overvloed aan sfeer zorgt. En met zo’n dankbaar canvas gaan wij maar al te graag aan de slag!

Een idyllische tuin, een ervaren event planner en culinaire hoogstandjes

Zo. Dat is eigenlijk alles wat jij nodig hebt om dat perfecte tuinfeest te organiseren. En weet je wat? Heel toevallig hebben we dit allemaal al in huis. “En de rest van de planning?”, vraag je je misschien af. Wel, maak je geen zorgen. Want bij Hof ter Smisse krijg jij volledige carte blanche.

Wij geven je drie bovenstaande bouwstenen sowieso mee, maar dat is natuurlijk lang niet alles waarvoor je bij ons terecht kan. Want wanneer jij kiest voor een tuinfeest in Hof ter Smisse, bekijken we samen hoe we van jouw feest een onvergetelijke ervaring kunnen maken die tot in de kleinste details klopt.

Aarzel dus niet om ons al je vragen te stellen - en om al je wildste dromen te vertellen. Geloof ons… in onze tuin is er weinig onmogelijk. Want voor ons telt er maar één ding: onze klanten de dag van hun dromen bezorgen in ons eigen stukje paradijs.

Al een beetje verliefd geworden op onze tuin?

Heerlijk. Zo horen we het graag. Misschien is het dan ondertussen tijd geworden om onze tuin van dichtbij te komen onderzoeken? Om die sprookjesachtige sfeer eens ‘in ‘t echt’ te komen opsnuiven? Om al te komen wegdromen over hoe jouw feest er zou kunnen uitzien bij ons?

Heel graag. Bovendien kan je dan ook alvast een babbeltje slaan met onze professionele event planner: zij staat tenslotte te trappelen om jou alles te vertellen over haar overvloed aan originele plannen en ideeën!

Neem dus zeker contact met ons op - en dan spreken we je gauw. Date in onze tuin? Oké? Goed. Tot dan!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op