Vandersmissen Feestservice organiseert Open Coffee

Na Turnhout, Herentals, Mol en Lier krijgt de Kempen er een nieuwe Open Coffee bij. Vanaf donderdag 25 februari ben je elke vierde donderdag van de maand welkom in Hof ter Smisse in Hoogstraten. Initiatiefnemers zijn Vandersmissen Feestservice en SBB Accountants & Adviseurs.

Een Open Coffee is een gratis netwerkbijeenkomst waar ondernemers elkaar informeel ontmoeten tijdens het drinken van koffie en het eten van een koffiekoek. Ze krijgen de kans om nader kennis te maken met andere ondernemers van de streek en hun passie voor het ondernemerschap te delen. Op die manier breiden ze hun zakelijk lokaal netwerk uit in een ongedwongen en open sfeer.

Netwerken centraal
"En dat misten we hier in Hoogstraten nog. Daarom zetten we mee onze schouders onder dit initiatief", vertellen Liesbeth en Tinne Vandersmissen.

Elke ondernemer uit de streek is welkom tussen 8 en 10 uur. Inschrijven is niet verplicht, maar je brengt best genoeg naamkaartjes mee. "Want netwerken staat centraal tijdens deze 2 uur durende activiteit", aldus Jef Franck, pr-manager van SBB Accountants & Adviseurs.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op