Wanneer het over de organisatie van een feest gaat, zijn locatie en eten vaak de eerste dingen die ter sprake komen. Maar, ja. Wij zouden Vandersmissen Feestservice niet zijn als we niet zouden praten over het totaalpakket, nietwaar? Da’s tenslotte wat we doen... Daarom nemen we vandaag de tijd om onze straffe kelners in de kijker te zetten: zonder hen zou je feest tenslotte niet hetzelfde zijn!

Teamplayers die keuken en zaal met elkaar verbinden

Klaar voor een alinea boordevol gestoef? Wij alvast wel! Ontmoet… ons jong en dynamisch team boordevol talent. Wij screenen elke werknemer op die typische ‘Vandersmissen’-vibe. Ervaring is zeker een pluspunt, maar wij kijken daarnaast ook altijd naar het karakter. Elke kelner bij Vandersmissen feestservice draagt galantheid in het hoogste vaandel, zowel naar klant als naar collega.Elk van onze kelners staat klaar voor jou: heb je een vraag of een persoonlijk verzoek? Geen probleem. Onze kelners zorgen voor de perfecte flow tussen keuken en zaal - en zullen er altijd voor zorgen dat jouw vragen en verzoekjes juist terecht komen én beantwoord worden.En wanneer we nog een héél klein beetje mogen stoefen…? Dan doen we dat graag over onze maître: Herman Jacobs. Deze topper vormt het gezicht van onze zaaldiensten - en zorgt er elke keer opnieuw voor dat alles onder controle is. Geen wonder dat zoveel van onze terugkerende klanten specifiek naar hem vragen! Doe je goed, Herman. Wij zijn fier om jou in ons team te hebben.

Onze kelners zijn altijd in de pakketprijs inbegrepen

En dit vinden wij persoonlijk heel belangrijk. Bij heel wat andere services hoor je tenslotte vaak dat de klant moet bijbetalen voor kelnerdienst. Bij ons is dat dus niet zo: onze kelners horen inherent bij het Vandersmissen Feestservice merk dat we zo trots willen tonen aan onze klant. Geen wonder, dus, dat zij standaard in de pakketprijs inbegrepen zitten!

Met andere woorden… bij ons krijg je de beste kelner service mogelijk, zonder er extra voor te moeten bijbetalen. Want da’s wel zo eerlijk, vinden wij.

Meer weten over onze kelners? Kom eens langs om ze te ontmoeten!

Net zoals onze keukencrew en event planners elke dag het beste van zichzelf geven, zijn ook onze kelners een essentieel deel van de services die wij aanbieden. Benieuwd naar dit heerlijke team dat mee zal zorgen voor een feest om nooit te vergeten? Maak dan zeker een afspraak voor meer informatie. En wie weet… misschien kan je deze toppers dan al ontmoeten!

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

Een buitenfeest organiseren deze zomer?

16 juli 2021

Klaar om opnieuw een buitenfeest te organiseren wanneer het weer kan? Wees er snel genoeg bij!

Lees verder

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

Zo organiseer je een personeelsevent op de werkvloer

21 mei 2021

Wij geven je graag deze tips mee voor een geslaagd personeelsfeest!

Lees verder

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op