Blog

Opnieuw events in het Paterspand in Turnhout

Bewuste keuze voor eventspecialist

Het Paterspand in Turnhout is een multifunctionele site die onder andere bestaat uit flex-offices en kantoren. Het klooster en de seminarieruimtes werden tot vandaag nog niet opnieuw in gebruik genomen. Daarom was Imoya, eigenaar van de site, op zoek naar een partner om het evenementiële luik van de locatie nieuw leven in te blazen en naar een hoger niveau te tillen. Het lijkt er alvast op dat ze deze gevonden hebben, want met Vandersmissen komt er een heuse eventspecialist aan het roer van het negentiende-eeuwse klooster.

Vandersmissen Feestservice is een gerenommeerde eventcateraar die zopas 45 kaarsjes mocht uitblazen. Met een uitgebreid jong en dynamisch team en een eigen gastronomische keuken als troefkaarten organiseert Vandersmissen allerhande events. Van unieke bedrijfsfeesten tot de business-catering op KRC Genk.

Vanaf nu zal Vandersmissen dus ook z’n gasten van het Paterspand in de watten leggen.

“Een prachtlocatie met eindeloos veel mogelijkheden”

“Het Paterspand is een feeërieke locatie in het hartje van Turnhout. Wie op zoek is naar een unieke locatie voor een feest of evenement is hier zeker aan het juiste adres. We kijken er dan ook enorm naar uit om hier evenementen van A tot Z te organiseren”, vertelt Marc Vandersmissen.

“We hebben in het verleden ook al vele mooie feesten mogen verzorgen op deze unieke historische site, het is werkelijk een hele eer om opnieuw ons ding te mogen doen in het Paterspand. Het domein is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig. Met onder meer het fantastische klooster en de verschillende seminarieruimtes zijn de mogelijkheden voor evenementen en seminaries haast eindeloos.”

Het recept voor een unieke ervaring

Met Vandersmissen Feestservice als uitbater legt Imoya de lat hoog voor het Paterspand. “Met de schitterende locatie in combinatie met de expertise van Vandersmissen willen we van elk feest een unieke, onvergetelijke ervaring maken. Of het nu gaat om een trouwfeest met 150 gasten of een personeelsfeest voor 600 medewerkers”, klinkt het bij Michel Vanstallen, CEO van Imoya.

Jouw event of seminarie in het Paterspand?

Ga je een seminarie, workshop of ander evenement organiseren? Het Paterspand is de perfect locatie. Neem contact met ons op voor informatie, beschikbaarheid en tarieven.

Contacteer ons