Samen jouw dromen waarmaken

Trouwen is magisch. Het is de mooiste dag van je leven. Vandersmissen Feestservice draagt daar graag aan bij. Op de dag zelf bedienen we jou en je gasten op wenken, maar ook bij de organisatie denken we volop met je mee. Noem ons je personal wedding planner.​

Culinair genieten

Voor Vandersmissen Feestservice is een trouwfeest niet compleet zonder heerlijke catering. En laat dat onze troef bij uitstek zijn! Wat we serveren en hoe we dat doen, bepaal jij.

Uitgebreid dineren aan een feestelijke tafel? Een buffet zodat je gasten zelf kunnen kiezen? Of liever een receptie of walking dinner? We geven je graag advies over de juiste formule in functie van het aantal genodigden, de feestzaal, je budget en uiteraard, waar je zelf zin in hebt. Het wordt namelijk jouw ​feest.

Daarnaast schotelen we je tal van creatieve ideeën voor. Wat denk je bijvoorbeeld van een trendy buffet dinner? Een prachtig ogend buffet gevuld met heerlijke gerechtjes op individuele bordjes die we op bloemvaasjes plaatsen voor een speels effect. Kwestie van de smaakpapillen nog meer te prikkelen!

One stop shop

Vandersmissen Feestservice gaat verder dan catering alleen. We maken van je huwelijk een totaalbeleving. Samen met jou zorgen we ervoor dat ook de aankleding van je feestlocatie, de verlichting, de menu's, de muziek en tafeldecoratie tiptop in orde zijn. Elke detail moet kloppen, en dat is precies wat wij haarfijn coördineren.

We bieden je een ‘one stop shop' oplossing. We coördineren je trouwfeest van A tot Z. Dat is zorgeloos genieten. Voor, tijdens en na je huwelijk.

Ontdek ons menu en de prijzen van catering in onze brochure.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Event catering

Meer weten over onze feestservice?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op