Vipevenementen

Sportevenementen, festivals, beurzen… Het zijn maar enkele voorbeelden van evenementen waarbij vaak ook een vipervaring voorzien is. Ben jij op zoek naar vipcatering voor je event? Dan is Vandersmissen Feestservice de ideale keuze.

Wij zijn ijzersterk in het cateren van vipevents. Zo voorzien we per event tot 5.000 gasten van smakelijke gerechten, gemaakt met heerlijk verse ingrediënten. En daar stopt onze service niet. Vandersmissen zorgt ook voor een piekfijne aankleding en een concept dat tot in de puntjes geregeld is. Zo kunnen jij en je gasten zorgeloos genieten van een fantastisch evenement.

Van grote sportevents tot muziekfestivals van wereldklasse: dat is waar Vandersmissen voor staat.

Zo is één van onze belangrijke partners de eerste klasse voetbalclub KRC Genk. Sinds 2003 verzorgen wij reeds vipdiners voor de business seats. Dat wil zeggen dat we voor iedere thuismatch een drie- of vier-gangen menu voorbereiden voor gemiddeld 1.300 personen. 

Sinds 2007 zijn we ook aanwezig op alle Werchter Festivals. Backstage baten we het restaurant voor de crew uit gedurende 2,5 maanden, en verzorgen we de culinaire vipformules tijdens de festivaldagen van Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic. En omdat elk festival een eigen karakter heeft, hebben ook onze vippakketten hun culinaire eigenheid. Van vlotte live cooking tot uitgebreide buffetten: met Vandersmissen op je festival zit je goed.

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Event catering

Meer weten over onze feestservice?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op