Bedrijfsfeesten van a tot z

Feesten met je collega’s, klanten of partners? Dat is dé ideale basis om een goede zakenrelatie te onderhouden.

Gemotiveerde werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming! Om je medewerkers blijk te geven van jouw waardering, kan je ze af en toe eens verwennen met een memorabel bedrijfsfeest.

Ook je klanten, aandeelhouders en andere zakelijke relaties verdienen af en toe een feestje. Een opendeurdag, productlancering, jubileum of klantenevenement in het verschiet? Dan ben je bij Vandersmissen aan het juiste adres!

Als eventplanner zorgt Vandersmissen Feestservice voor een unieke bediening voor bedrijven én de volledige organisatie van je bedrijfsfeest. En dat tot 5.000 personen per event, én meer!

Ontdek ons menu en de prijzen van de eventcatering in onze brochure, en neem alvast een kijkje op onze blog met info over hoe je van je bedrijfsfeest een leuk en sfeervol feestje kan maken.

Bekijk onze referenties

Vipevenementen

Sportevenementen, festivals, beurzen… Het zijn maar enkele voorbeelden van evenementen waarbij vaak ook een vipervaring voorzien is. Ben jij op zoek naar vipcatering voor je event? Dan is Vandersmissen Feestservice de ideale keuze.

Wij zijn ijzersterk in het cateren van vipevents. Zo voorzien we per event tot 5.000 gasten van smakelijke gerechten, gemaakt met heerlijk verse ingrediënten. En daar stopt onze service niet. Vandersmissen zorgt ook voor een piekfijne aankleding en een concept dat tot in de puntjes geregeld is. Zo kunnen jij en je gasten zorgeloos genieten van een fantastisch evenement.

Van grote sportevents tot muziekfestivals van wereldklasse: dat is waar Vandersmissen voor staat.

Zo is één van onze belangrijke partners de eerste klasse voetbalclub KRC Genk. Sinds 2003 verzorgen wij reeds vipdiners voor de business seats. Dat wil zeggen dat we voor iedere thuismatch een drie- of vier-gangen menu voorbereiden voor gemiddeld 1.300 personen. 

Sinds 2007 zijn we ook aanwezig op alle Werchter Festivals. Backstage baten we het restaurant voor de crew uit gedurende 2,5 maanden, en verzorgen we de culinaire vipformules tijdens de festivaldagen van Rock Werchter, Werchter Boutique en TW Classic. En omdat elk festival een eigen karakter heeft, hebben ook onze vippakketten hun culinaire eigenheid. Van vlotte live cooking tot uitgebreide buffetten: met Vandersmissen op je festival zit je goed.

Bekijk onze referenties

Catering

Als jij je gasten wil verwennen met een culinair hoogstandje, is Vandersmissen Feestservice de ideale partner. Met onze jarenlange ervaring in eventplanning en -catering, bieden we eventcatering op maat aan om ‘u’ tegen te zeggen.

Onze koks kiezen voor een kwalitatieve en ambachtelijke keuken. Dat is artisanale kwaliteit, gemaakt met verse ingrediënten en met behulp van authentieke technieken. Zo beschikt Vandersmissen Feestservice over een eigen rokerij om zalm te roken en een eigen bakkerij voor ovenverse broodjes. De smaakvolle gerechten worden fijn gepresenteerd en met de glimlach geserveerd.

Ook als onderaannemer voor eventbureaus, of voor bedrijven die zelf de handen uit de mouwen willen steken bij de organisatie van hun event, kan Vandersmissen dit feest voorzien van professionele en kwaliteitsvolle catering

Bekijk onze referenties

Deel deze pagina

met je vrienden

Organiseer je feest met een event planner.

Zodat je zelf volop kunt genieten. Van het begin tot het einde.

Neem contact op