Vandersmissen Feestservice & Ter Elst

In hotel en congrescentrum Ter Elst kan je terecht voor de organisatie van zeer uiteenlopende events en activiteiten. Naast 19 volledig uitgeruste zalen beschikt Ter Elst over een auditorium met maar liefst 400 zitplaatsen en een beursruimte van meer dan 1000m² die voor alle doeleinden kan worden gebruikt. Overnachten doe je in één van de 53 comfortabele kamers.

Elke zaal geniet van natuurlijk daglicht en is standaard voorzien van airco/verwarming, draadloos internet, een beamer, projectiescherm en flipchart. Je kan ze ook laten uitrusten door je eigen technische partners. In de meeste zalen is het mogelijk om wagens of grote toestellen binnen te rijden.

Uitbreiding Expo Hall

Sinds mei 2016 werd de Expo Hall vergroot naar bijna 1000m2. Ideaal voor grote events, feesten, beurzen en meetings. Wist je dat je in de nieuwe hall vlot wagens binnen rijdt? De Expo Hall kan ook steeds gecombineerd worden met extra subzalen of kamers.

Capaciteit van de zaal:

  • Presentaties tot 800 personen
  • Recepties/walking dinner: 950 personen
  • Zittend diner met dansgelegenheid tot een 800 personen

Ter Elst is ideaal gelegen aan de Antwerpse ring. Op slechts een kwartiertje rijden van Antwerpen, de beurs, Antwerp Airport en Antwerp Expo. Ook Mechelen en Brussels Airport hebben een zeer goede verbinding naar het hotel en congrescentrum. Voor de gasten zijn er 500 gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Deze locatie is voornamelijk geschikt voor bedrijfsfeesten en meetings, netwerkevents en bedrijfspresentaties. De polyvalente en neutrale ruimte biedt veel mogelijkheden en is ideaal voor de sfeer "Hip & Trendy".

Praktisch:

  • Feestruimte met alle nodige nutsvoorzieningen
  • Functionele verlichting is aanwezig.
  • Sfeerverlichting en geluid zijn zelf te voorzien.
  • Meubilair is beperkt aanwezig.

Adres

Ter Elst 
Kattenbroek 1 
2650 Edegem 

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Feestzalen

Interesse in deze feestzaal?

Vandersmissen Feestservice helpt je graag verder.

Neem contact op