Vandersmissen Feestservice & de Waagnatie

De voormalige havenloods Hangar 29 van de Waagnatie biedt met zijn ruime parking, unieke ligging, boeiende architectuur en rijk verleden de ultieme locatie voor jouw evenement.

Dit karaktervol industriële complex is maar liefst 5775 m2 groot! Bovendien kan je deze multifunctionele ruimte uitbreiden met een overdekte inkomzone van 1050 m2. Anderzijds kan je de ruimte ook opsplitsen in 2 hallen. Wie binnen staat, zal versteld staan van de hoogte die tussen de 6,5 en 11,5 meter schommelt, zonder palen of obstakels.

De hal is toegankelijk voor vrachtwagens. Schepen kunnen aanleggen tot op 20 meter van het gebouw. Op de grote openbare parking rond en naast het gebouw is er voldoende plaats voor auto's, maar is er ook ruimte voor het plaatsen van bijkomende faciliteiten zoals tenten en terrassen. Hangar 29 ligt vlakbij de invalswegen naar Antwerpen en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vandersmissen Feestservice realiseert er uitsluitend hele grote bedrijfsevenementen. Een unieke locatie in Antwerpen, aan de oever van de Schelde. Ideaal voor onze sferen ‘Hip & Trendy en Puur & Naturel".

Praktisch:

  • Een lege ruimte waarin nutsvoorzieningen (stroom - verwarming - sanitair) zelf voorzien moeten worden.
  • Belichting en geluid zijn zelf te voorzien.
  • Meubilair is zelf te voorzien.

Adres

Waagnatie - Hangar 29
Hangar 29
2000 Antwerpen

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Feestzalen

Interesse in deze feestzaal?

Vandersmissen Feestservice helpt je graag verder.

Neem contact op