Feestzaal Hof ter Smisse

Met twee prachtige feestzalen en een topteam van gepassioneerde koks en enthousiaste obers die met een glimlach serveren, heeft Hof ter Smisse alles in huis om je feest onvergetelijk te maken.

Hof ter Smisse is het kloppende hart van Vandersmissen Feestservice. Net zoals we dat op locatie doen, staan we garant voor een piekfijne catering en zorgen we voor een overvloed aan sfeer. Alleen doen we er in onze eigen feestzalen graag nog een schepje bovenop.

Want in Hof ter Smisse geven we jou carte blanche. We beginnen van nul en kijken samen hoe we jouw feest tot in het kleinste detail kunnen afwerken.

Een geschikte feestzaal voor ieder event

Hof ter Smisse beschikt over twee feestzalen.

  • In de statige ‘Grote zaal' organiseren we diners tot 250 personen en recepties tot 350 personen. Ideaal voor huwelijken en bedrijfsfeesten.
  • De ‘Kleine zaal' is een stijlvol ingerichte woonkamer van een oude herenvilla. Goed voor een diner tot 30 personen en recepties tot 50 personen. Het intieme kader van de kleine zaal leent zich uitstekend voor familiefeesten.

Feesten en genieten in onze tuin

Mooi weer? Dan gooien we bij Hof ter Smisse de ramen open en ontvangen we je gezelschap graag in onze tuin. Bij mooi weer vinden je gasten verkoeling onder de bomen. Voor de kinderen voorzien we binnen een leuke speelruimte.

Muziek: essentieel voor een geslaagd feest

Feestzaal Hof ter Smisse beschikt over een uitstekende klankinstallatie. Als jouw event manager zorgen we ook voor een dj. Zo kan jij je volledig op andere zaken focussen.

Zoek je naar een geschikte locatie voor een vergadering?

Onze feestzalen kunnen ook gebruikt worden voor evenementen zoals seminaries of vergaderingen. Ze beschikken over een projectiescherm, sprekersstoel, audio-installatie en ze zijn voorzien van airconditioning.

Nog meer faciliteiten

Onze feestzalen zijn toegankelijk voor andersvalide personen.
Hof ter Smisse heeft een parking voor ongeveer 15 wagens. In de nabije omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Locatie

Adres: Vrijheid 3 | 2320 Hoogstraten
Onze feestzaal Hof ter Smisse is goed bereikbaar vanuit Limburg, Antwerpen en Nederland.

Bekijk onze prijslijst Kom proeven van onze zondagsbrunches

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Feestzalen

Interesse in deze feestzaal?

Laten we samen aan tafel zitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op