Mexicaans feest 11 juni 2016

Beste Tinne,

AMAAI wat een organisatie was dit zaterdag. Een dikke proficiat aan het volledige team!!! Een dikke pluim voor kok Yves, hij heeft alles perfect gebakken, was ook leuk om vader Vandersmissen in de vlucht te leren kennen en te zien dat jullie met veel enthousiasme de carnavalsgroep mee hielpen.

Een speciale dank gaat wel uit naar onze Herman. Jullie maitre heeft er voor ons een heel relaxed feestje van gemaakt. Begin was voor Herman wat lastig (een tent te weinig voor het buffet), maar dit probleem was rap opgelost.

Hij was tevens het aanspreekpunt voor alles, zorgde dat wij de mensen perfect konden ontvangen en ze gediend werden van drank en eten.

Het charmeerde ons dat hij op het einde tegen mijn vrouwtje zei dat team Vandersmissen er ook van genoten had en hij graag in de toekomst hoopte om nog eens een feestje te mogen organiseren voor ons.

Voor ons wat het een hééél geslaagd Mexicaans feestje en daar hebben jullie mede voor gezorgd. De Mexicaanse band die kwam spelen vertelde mij zelfs dat het eten zeer goed op dit van Mexico trok.

Kortom een DIKKE pluim voor ganse Vandersmissen team, een team om fier op te zijn!!

Groeten,
Filip en Karine

Deel deze pagina

met je vrienden

Ontdek meer

Referenties

Op zoek naar de feestservice die maatwerk levert?

Neem nu contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Neem contact op